Cases - Referenties elektronische bezoekersregistratie - digitale receptie

Essent - De Tablet Kiosk: hedendaagse bezoekersregistratie

Wie vroeger op bezoek ging in de kantoren van energieleverancier Essent, kreeg een ouderwets naamkaartje mee, opgemaakt aan de receptie. Sinds kort vind je er een moderne Tablet Kiosk. Hiermee kunnen bezoekers op de site zich digitaal registreren en ontvangen ze een gepersonaliseerde badge. 

Lees meer

Cnudde Packaging - De Tablet Kiosk: digitale incheckbalie op maat

Cnudde Packaging is de marktleider in de Benelux voor de packaging en distributie van eierverpakkingen. Dagelijks komen er in het bedrijf tientallen bezoekers en transporteurs van alle nationaliteiten over de vloer. Zoveel mensen registreren kan een uitdaging zijn... zonder een Tablet Kiosk.

Lees meer

Soenen - Bezoekersregistratie met barcodescanner en printer

Een papieren bezoekersregister is niet meer van deze digitale tijd. Dat wist ook Soenen Golfkarton. Zij kozen voor een 22 inch kartonnen Tablet Kiosk met een design op maat en geïntegreerde barcodescanner en printer. Na registratie, ontvangen bezoekers meteen een gepersonaliseerde badge.

Lees meer

Soncotra - De Tablet Kiosk: revolutie in bezoekersregistratie

Transportbedrijf Soncotra beschikt over verschillende officiële certificeringen. Van ISO tot en met GDPR. Om aan deze strenge kwaliteitsnormen te voldoen, is Soncotra verplicht om alle bezoekers op de bedrijfssite digitaal te registreren. Daarom kozen ze voor een vernieuwende Tablet Kiosk. 

Lees meer